Korona oppdatering 12.november i Hana Menighet

Alle arrangement har nå påmelding. Finn påmeldingsskjema i vår kalender  Hva Skjer

P.g.a. restriksjoner på maks 50 personer på våre arrangementer, har vi etablert påmeldinger. Dette gjøres ved å gå inn på Hva Skjer, velge arrangement og klikke på dette. Da kommer du inn i påmeldingsvinduet. Alternativt er telefon 40820851.

Foreløpig:

For arbeid med barn og unge under 20 år gjelder følgende

Smittevernregler:

• Barn med symptomer på luftveisinfeksjoner kan ikke delta.
  • Alle får spritet hender når de kommer inn døra i kirka.
  • Det skal være lett tilgang til vask og desinfeksjon under arrangementet.
  • Det skal ikke være fysisk kontakt.
  • Påmelding med navn og telefonnummer, eventuelt gjerne til en forelder.
  • Siden det er unntak for 1-meters regelen for barna, så vil vi fokusere på at de skal sitte eksempelvis klassevis i kohorter
  • Det skal være voksenledere til stede som passer på barna.
  • Racketer og lignende må sprites når de bytter hender.
  •  Avstandsgrense på 1 meter gjelder fortsatt. Lister på oppmøtte må føres for å kunne spore eventuell smitte. Listene blir makulert etter 10 dager.
  • Arrangement i Hana Kirke - Følg med på nettsider og Facebook.
  • Kirken er åpen etter avtale og vi er å få tak i på telefon. Bruk kontaktsidene våre her på nettsiden.
  • Alle kirkelige handlinger som dåp, vielse og gravferd vil bli gjennomført i dialog med pårørende for å finne gode rammer for dette.
  • Følg med på våre Facbook sider for oppdatert informasjon og for diverse digitale visninger.

Vi oppfordrer til å følge godt med på våre Facebook sider, der vi sporadisk vil legge ut informasjon, streame samlinger og gudstjenester etter hvert som dagene skrider frem. Vi vil også oppfordre deg som har ekstra behov for en prat å ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er motiverte medarbeidere i Hana Menighet som vil det beste for menigheten, samtidig som vi deltar i landets største dugnad med å begrense utbredelsen av Korona viruset.

Flere spørsmål om lokale forhold i Hana Menighet kan rettes til Toril Skomedal på mobil 911 611 68

KONTAKTSIDE FOR PERSONALET I HANA