Korona oppdatering 4.september i Hana Menighet

Vi fortsetter å oppdatere om menighetslivet nå i disse korona tider.

Flere har spurt om siste nytt når det gjelder smittevern og oppstart.

Vi forholder oss til punktene som du ser under. Det er godkjent av smitteverngruppe og kommuneoverlege Torvik.

For arbeid med barn og unge under 20 år gjelder følgende

Smittevernregler:

• Barn med symptomer på luftveisinfeksjoner kan ikke delta.
  • Alle får spritet hender når de kommer inn døra i kirka.
  • Det skal være lett tilgang til vask og desinfeksjon under arrangementet.
  • Det skal ikke være fysisk kontakt.
  • Påmelding med navn og telefonnummer, eventuelt gjerne til en forelder.
  • Ved grupper på over 30: Siden det er unntak for 1-meters regelen for barna, så vil vi fokusere på at de sitter eksempelvis klassevis i kohorter, i størst mulig grad.
  • Det skal være voksenledere til stede som passer på barna.
  • Racketer og lignende må sprites når de bytter hender.

Endringer i restriksjoner er kommet fra sentrale myndigheter. Restriksjoner Hana kirke:

• Det er nå åpnet for for gudstjenester med inntil 200 personer.  Avstandsgrense på 1 meter gjelder fortsatt. Lister på oppmøtte må føres for å kunne spore eventuell smitte. Listene blir makulert etter 10 dager.
  • Arrangement i Hana Kirke - Følg med på nettsider og Facebook.
  • Kirken er åpen etter avtale og vi er å få tak i på telefon. Bruk kontaktsidene våre her på nettsiden.
  • Alle kirkelige handlinger som dåp, vielse og gravferd vil bli gjennomført i dialog med pårørende for å finne gode rammer for dette.
  • Følg med på våre Facbook sider for oppdatert informasjon og for diverse digitale visninger.

Vi oppfordrer til å følge godt med på våre Facebook sider, der vi sporadisk vil legge ut informasjon, streame samlinger og gudstjenester etter hvert som dagene skrider frem. Vi vil også oppfordre deg som har ekstra behov for en prat å ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er motiverte medarbeidere i Hana Menighet som vil det beste for menigheten, samtidig som vi deltar i landets største dugnad med å begrense utbredelsen av Korona viruset.

Flere spørsmål om lokale forhold i Hana Menighet kan rettes til Toril Skomedal på mobil 911 611 68

KONTAKTSIDE FOR PERSONALET I HANA