Korona oppdatering 6.januar 2021 i Hana Menighet

Pga. Covid 19 situasjonen er det meste av  aktivitet i Hana kirke avlyst inntil videre.

Siste oppdaterte smittevernregler, 31. desember 2020:

1. Vi kan ha inntil 20 personer pluss medvirkende på gudstjenester og andre arrangement.
  2. Tiltak for barn og unge til og med 19 år kan fortsette som før.
  3. Vi kan fortsatt samle 50 til gravferd

For påmelding til arrangementer i Hana:

1. For å se alle arrangement, gå til "Hva Skjer" og velg arrangement.
  2. For kun gudstjenester, gå til "Påmelding til gudstjenester" og klikk på ønsket tidspunkt.
  3. Husk at du alltid kan ringe oss på telefon 40820851 for påmeldinger eller spørsmål.

For arbeid med barn og unge opp til og med 19 år gjelder fremdeles følgende:

Smittevernregler:

• Barn med symptomer på luftveisinfeksjoner kan ikke delta.
  • Alle får spritet hender når de kommer inn døra i kirka.
  • Det skal være lett tilgang til vask og desinfeksjon under arrangementet.
  • Det skal ikke være fysisk kontakt.
  • Påmelding med navn og telefonnummer, eventuelt gjerne til en forelder.
  • Siden det er unntak for 1-meters regelen for barna, så vil vi fokusere på at de skal sitte eksempelvis klassevis i kohorter
  • Det skal være voksenledere til stede som passer på barna.
  • Racketer og lignende må sprites når de bytter hender.
  •  Avstandsgrense på 1 meter gjelder fortsatt. Lister på oppmøtte må føres for å kunne spore eventuell smitte. Listene blir makulert etter 10 dager.
  • Arrangement i Hana Kirke - Følg med på nettsider og Facebook.
  • Kirken er åpen etter avtale og vi er å få tak i på telefon. Bruk kontaktsidene våre her på nettsiden.
  •
  • Følg med på våre Facbook sider for oppdatert informasjon og for diverse digitale visninger.

Vi oppfordrer til å følge godt med på våre Facebook sider, der vi sporadisk vil legge ut informasjon, streame samlinger og gudstjenester etter hvert som dagene skrider frem. Vi vil også oppfordre deg som har ekstra behov for en prat å ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er motiverte medarbeidere i Hana Menighet som vil det beste for menigheten, samtidig som vi deltar i landets største dugnad med å begrense utbredelsen av Korona viruset.

Flere spørsmål om lokale forhold i Hana Menighet kan rettes til Toril Skomedal på mobil 911 611 68

KONTAKTSIDE FOR PERSONALET I HANA