Korona oppdatering fredag 15. mai i Hana Menighet

Vi fortsetter å oppdatere om menighetslivet nå i disse korona tider. Her er siste nytt fredag 15. mai 2020.

Nye lettelser i restriksjoner er kommet fra sentrale myndigheter, men det er fortsatt inne noe som medfører lettelser for vår del i Hana Menighet. Vi vil opprettholde våre restriksjoner lokalt som er som følger:

• Tripp Trapp Åpen Barnehage er åpnet - med påmelding. Følg med på Facebook og nettsider for oppdatering.
  • Alle offentlige gudstjenester i Hana Kirke er inntil videre digitale. Vi satser på gudstjeneste med påmelding 1.pinsedag. Se egen artikkel på fremsiden om digitale sendinger.
  • Alle arrangement i Hana Kirke blir avlyst inntil videre. Følg med på nettsider og Facebook.
  • Kirken er åpen etter avtale og vi er å få tak i på telefon. Bruk kontaktsidene våre her på nettsiden.
  • Alle kirkelige handlinger som dåp, vielse og gravferd vil bli gjennomført i dialog med pårørende for å finne gode rammer for dette.
  • Følg med på våre Facbook sider for oppdatert informasjon og for diverse digitale visninger.

Vi har nå ryddet i kalenderen vår slik at det kun er opplysninger om planlagte arrangement som synes. Dette er for tiden stort sett digitale tilbud, og så får vi komme tilbake med felles samlinger når det igjen åpnes for dette. Vi kan med glede opplyse om at vi kommer til å arrangere vanlig gudstjeneste på Dalsnuten kristi himmelfartsdag torsdag 21. mai klokken 12:00. Da gjelder utendørs regler om avstand. Vi oppfordrer til å legge turen til Dalsnuten denne dagen.

Vi oppfordrer til å følge godt med på våre Facebook sider, der vi sporadisk vil legge ut informasjon, streame samlinger og gudstjenester etter hvert som dagene skrider frem. Vi vil også oppfordre deg som har ekstra behov for en prat å ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er motiverte medarbeidere i Hana Menighet som vil det beste for menigheten, samtidig som vi deltar i landets største dugnad med å begrense utbredelsen av Korona viruset.

Flere spørsmål om lokale forhold i Hana Menighet kan rettes på mail til daglig leder eller på mobil 48270993.

Torstein Skretting

KONTAKTSIDE FOR PERSONALET I HANA