Korona oppdatering 15. juni i Hana Menighet

Vi fortsetter å oppdatere om menighetslivet nå i disse korona tider. Sist oppdatert fredag 15. juni 2020.

Endringer i restriksjoner er kommet fra sentrale myndigheter. Restriksjoner Hana kirke:

• Tripp Trapp Åpen Barnehage er sommerstengt i skoleferien.  Følg med på Facebook og nettsider for oppdatering.
  • Det er nå åpnet for for gudstjenester med inntil 200 personer.  Avstandsgrense på 1 meter gjelder fortsatt. Lister på oppmøtte må føres for å kunne spore eventuell smitte. Listene blir makulert etter 10 dager. Vi vil i tillegg prøve å streame gudstjenestene. Følg med på facebook.
  • Arrangement i Hana Kirke - Følg med på nettsider og Facebook.
  • Kirken er åpen etter avtale og vi er å få tak i på telefon. Bruk kontaktsidene våre her på nettsiden.
  • Alle kirkelige handlinger som dåp, vielse og gravferd vil bli gjennomført i dialog med pårørende for å finne gode rammer for dette.
  • Følg med på våre Facbook sider for oppdatert informasjon og for diverse digitale visninger.

Vi oppfordrer til å følge godt med på våre Facebook sider, der vi sporadisk vil legge ut informasjon, streame samlinger og gudstjenester etter hvert som dagene skrider frem. Vi vil også oppfordre deg som har ekstra behov for en prat å ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er motiverte medarbeidere i Hana Menighet som vil det beste for menigheten, samtidig som vi deltar i landets største dugnad med å begrense utbredelsen av Korona viruset.

Flere spørsmål om lokale forhold i Hana Menighet kan rettes på mail til fung. daglig leder eller på mobil 950 08 040.

KONTAKTSIDE FOR PERSONALET I HANA