Korona oppdatering 24. mars 2021 i Hana Menighet

Det blir ingen gudstjenester i Hana kirke i påsken p.g.a. covid 19 begrensinger på 20 personer.

Etterhvert som det åpner forhåpentligvis etter 12.april vil dere finne mulighet for påmelding på arrangementer:

1. For å se alle arrangement, gå til "Hva Skjer" og velg arrangement.
  2. For kun gudstjenester, gå til "Påmelding til gudstjenester" og klikk på ønsket tidspunkt.
  3. Husk at du alltid kan ringe oss på telefon 40820851 for påmeldinger eller spørsmål.

For arbeid med barn og unge opp til og med 19 år gjelder fremdeles følgende:

Smittevernregler:

For barn og ungdom er det fremdeles mulig å samles. Vi følger hva som er gjeldende smittevernregler for Sandnes kommune.

• Følg med på våre Facbook sider for oppdatert informasjon og for diverse digitale visninger.

Vi oppfordrer til å følge godt med på våre Facebook sider, der vi sporadisk vil legge ut informasjon, streame samlinger og gudstjenester etter hvert som dagene skrider frem. Vi vil også oppfordre deg som har ekstra behov for en prat å ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er motiverte medarbeidere i Hana Menighet som vil det beste for menigheten, samtidig som vi deltar i landets største dugnad med å begrense utbredelsen av Korona viruset.

Flere spørsmål om lokale forhold i Hana Menighet kan rettes til Toril Skomedal på mobil 911 611 68

KONTAKTSIDE FOR PERSONALET I HANA