Advent i Hana

Det tradisjonelle arrangementet Adventskos som gjennomføres årlig dagen før første søndag i advent er dessverre avlyst i år på grunn av korona-pandemien, men vi vil arrangere et lite førjulslotteri til barne- og ungdomsarbeidet i menigheten.

I forbindelse med førjulslotteri, tar vi gjerne imot gevinster om noen har noe å bidra med. Ta i så tilfelle kontakt med Bodil.

Videre er det mulig å kjøpe lodd i f.m. gudstjeneste fremover, og det er også mulig å kjøpe lodd ved å ta kontakt med Bodil. Trekning 2. søndag i advent, 5. desember 2020.

Vi ønsker også å tilby litt salg av julebakst m.m. dersom det er noen som har lyst og anledning til å bake/lage litt til inntekt for barne- og ungdomsarbeidet i kirka. Siden vi ikke har frist til dagen før første søndag i advent kan dette salget foregå fortløpende litt videre frem mot jul. Kan og vil du bidra, vennligst ta snarest kontakt med Bodil.

Salgsvarer er :

Krumkaker