10-13-klubben

10-13 klubben er for deg som går i 5.-7.klasse på fredagskvelder. Klubbdatoene ligger i kalenderen på Hana.

På 10-13 klubben samles vi til fellesskap og aktiviteter.

Vi starter kvelden med en kort andakt før vi går til forhåndsvalgt aktivitet som varierer fra; Pokemon go, hobby/matgruppe, brettspill, utelek og among us.

Etter 1 times tid i grupper samles vi til fellesskap i multirommet hvor der blir kiosk, biljard, bordfotball, tid for prat og kahoot.

Vi benytter inngangen ved Tripp Trapp åpen barnehage. Det koster kr 50,- som inkluderer inngang/kontingent og mat/drikke. Når smittevern tillater det er det kiosk drift med mulighet for å handle snacks og godteri.

Påmelding til sh864@kirken.no innen kl.08.00 klubbdag med barnets navn, skole, klasse, ønsket aktivitet og tlf.nr. Aktivitetene varierer fra gang til gang.