Konfirmantinformasjon 2020- 2021

Oppdatert 11.november

Gudstjenestene:

Søndag 15. nov. er det nødvendig å melde seg på gudstjenestene.  Link ligger på vår hjemmeside.

Konfirmantene er fortsatt velkomne til gudstjenestene, og vi vil foreslå at de helst melder seg på den siste gudstjenesten som starter 1130.  Førstkommende søndag er det grilling av pølser til konfirmanter etter gudstjenesten som starter 1130 ved gapahuken som ligger nær kirken.  Vi holder pølser.  Viktig med påmelding.

KRIK:

I forståelse med rektor på Øygard ungdomsskole har vi bestemt at KRIK utgår til ny melding blir gitt.

Onsdagsundervisning:

Undervisningen onsdag 1500-1630 går som planlagt for konfirmantene.  De plasseres klassevis i undervisningslokalet.

INFORMASJON OM OPPSTART PÅ ONSDAGSUNDERVISNINGEN

Konfirmantene er delt inn i 3 grupper avhengig av når en skal bli konfirmert.

Gruppe 1 er de som skal konfirmeres søndag 2. mai.

Gruppe 2 er de som skal konfirmeres lørdag 8. mai kl. 12:00.

Gruppe 3 er de som skal konfirmeres lørdag 8. mai kl. 1400.

Gruppe 1 starter onsdag 4.november, så kommer gruppe 2 onsdag 11. november. Gruppe 3 kommer onsdag 18.november.

Onsdagsundervisningen begynner kl. 1500 og varer til 1630.

Normalt vil konfirmantene få sms enten kvelden før eller samme morgen som undervisningen skal være.

Har dere noen spørsmål kan dere stille dem til meg, Ronald Mong.  Tlf. 95008040 eller rm267@kirken.no