Konfirmantinformasjon 2020- 2021

Oppdatert 28 mai 2021

Konfirmantgreier i Hana kirke helgen 11-13. juni.

Velkommen til en innholdsrik helg med det beste fra tidligere års konfirmantleir blandet med godt mat og god underholdning.

Konfirmantgreier 11-13 juni 2021

Fremmøte i Hana kirke 11. juni kl. 1800.  Første kvelden blir det undervisning, mat og kveldsunderholdning med bla revolverintervju, kahoot, leker og ord til ettertanke.

Lørdag møter vi kl 1100.  Denne dagen blir det undervisningen og en tur til opplevelsesparken i Melsheia.  Om kvelden blir det pizza, kveldsundervisning og bønnevandring.

Søndag møter vi kl 1000 og deltar på gudstjenesten kl. 1100.  Foreldre og familie er velkommen til gudstjenesten.

Konfirmanthelgen avsluttes med gudstjenesten.

På grunn av usikkerhet om smittesituasjonen i begynnelsen av mai kommer konfirmasjonene i Hana kirke til å bli utsatt til første helgen i september, dvs. 4. og 5. september 2021.  Vi beklager de ulempene det får for dere.

Det betyr:

De av dere som har planlagt søndag 2. mai blir overført til søndag 5. september.

De av dere som har planlagt lørdag 8. mai blir overført til lørdag 4. september.

Vi kan pr. i dag ikke si til hvilket tidspunkt fordi det er mulig at vi må ha flere gudstjenester enn planlagt disse dagen på grunn av smittevern.

Har dere noen spørsmål kan dere stille dem til meg, Ronald Mong.  Tlf. 95008040 eller rm267@kirken.no