10-13 klubben

10-13 CUP - Detektivjakt i egen bydel.

Vårens klubb ble hardt rammet av Covid – 19 og smittevernet her. Vi rakk knapp å møtes før dørene ble stengt. Men fortvil ikke – Oddbjørn har vært kreativ og dratt i gang rebusjakt, en aktivitet som både i varetar smittevern og som bidrar til fysisk aktivitet. Totalt vil det være 3 rebusjakter på denne siden av sommeren, 8.mai, 22.mai og 5.juni.

Postene finner dere på følgende steder, alltid samme sted på de ulike rebusene:

Det er to ulike rebuser – en på Hana siden og en i Aspervika, felles for de begge er posten ved Hanabanen hvor de får utdelt nøkkelkoden som er den samme for begge løypene, så her er det bare å utfordre seg selv og venner – kort eller lang tur?

På hanasiden:

• Post 1: Under veibroen med gamle Hana skole
  • Post 2: hengende på en busk/tre mellom CircleK og speider huset
  • Post 3: oppe på veibroen ved nye Hana skole
  • Post 4: på busstoppet ved Kronen gård.

På Aspervika

• Post 1: Ved gjennomgangen ut til Åsveien fra hanabanen
  • Post 2: Hana Kirke
  • Post 3: På en «barn leker» lyktestolpe bak Rema 1000
  • Post 4: Ved den lange trappa bak skolen.

Alle som deltar uavhengig av alder og som melder inn på sms kodeord og hvem som har vært med, vil motta buttons med henholdsvis bronse, sølv og gull merke alt etter hvor mange deltakende runder en deltar på. Det kåres en vinner blant dem som fullfører alle tre merkene.

Vi oppfordrer alle å være med, liten og stor. Postene blir hengt opp fredag ettermiddag og tas ned på mandag formiddag.

NB - Svar må være innsendt innen mandagen.