Årets konfirmasjoner høsten 2020 - nye datoer

Kjære alle konfirmanter og foresatte i Hana menighet. Her følger den informasjonen vi alle har ventet på om nye konfirmasjonstider til høsten.

Konfirmasjon er en festdag med høytid og verdighet som vi i Hana menighet ønsker at dere skal få feiret på best mulig vis sammen med familie og venner. Det er med bakgrunn av dette at vi valgte å utsette alle konfirmasjoner i menighetene i Sandnes til etter sommeren. Da har vi forhåpnetligvis mulighet til å lage den høytiden og festen som dere fortjener og forventer. For Hana menighet betyr det at vi har fått tildelt følgende datoer for å gjennomføre vår konfirmasjon:

·        Søndag 3. mai klokken 11:00 - flyttes til søndag 6. september 11:00

·        Lørdag 9. mai klokken 12:00 - flyttes til lørdag 5. september 12:00

·        Lørdag 9. mai klokken 14:00 - flyttes til lørdag 5. september 14:00

Vi tar i utgangspunkt i de samme gruppene som var satt opp på gudstjeneste i mai og setter samme grupper inn på den enkelte gudstjeneste vi har fått tildelt. Dere får individuelle meldinger på hvilken dag dere er satt opp på. Skulle det medføre store utfordringer for dere med denne ordningen, ber vi dere kontakte daglig leder Torstein Skretting som står for koordineringen av konfirmasjonsgudstjenestene. Vi ber om forståelse for at dette er en ekstraordinær situasjon.

Vi gleder oss over hver og enkelt av dere, og ser frem til å få møte dere igjen til høsten for en verdig avslutning av konfirmantåret!

PS; her finner dere link til hvem som konfirmerer seg når til høsten:

KONFIRMANTER HANA LØRDAG 5. SEPTEMBER 12:00

KONFIRMANTER HANA LØRDAG 5. SEPTEMBER 14:00