Alle rettigheter 2019 Hana menighet

Her vil dere finne det dere trenger av opplysninger for å starte påmeldingen til konfirmasjon for skoleåret 2019-2020. Selve påmeldingslinken kommer helt til slutt i teksten.

Felles opplegg

Alle konfirmantene i Hana er med på følgende:

· Gruppeundervisning i mindre grupper—onsdager 15:00—16:30. Nærmere datoer for hver gruppe blir opplyst.

· Decibel—kveldsundervisning noen tirsdager med fokus på sang og musikk.

· Etikkdag/temadag en lørdag 10:00—14:00, inklusive lunsj

· Fasteaksjon—bøsseaksjon med innsamling til Kirkens Nødhjelp

· 8 gudstjenester

· Konfirmantleir i Danmark uke 9, 21. —26. februar 2020

· Interessegrupper—les mer lengre ned på siden

Konfirmantpresentasjon

Vi starter konfirmasjonsåret med konfirmantpresentasjon under gudstjenesten den 1. september 2019 klokken 11:00.

Konfirmantleir i Danmark

Fredag 21. februar drar vi fra Risavika til Hirtshals i Danmark for en liten uke med leir. Her vil det blir undervisning, sosiale samlinger samt lek og moro i gymsal og badeland. Vi returnerer til Risavika onsdag morgen 26. februar. Sett av vinterferien for konfirmanten allerede nå!

Gruppeundervisning

Konfirmantene vil deles inn i grupper. De møtes da onsdager fra 15:00—16:30. Vi regner med at konfirmasjonstiden i Hana begynner i månedsskifte oktober/november 2019. Nøyaktige datoer og hyppighet for hver gruppe vil bli opplyst i god tid før oppstart.

Valg av interessegruppe

Vi har 4 forskjellige valg for interessegrupper for dette kullet; Matgruppe, musikkgruppe, Premier League gruppe, og KRIK aktivitetsgruppe. Mer om disse gruppene kan du lese om lengre ned på siden. Dette velger du under påmeldingen.

Konfirmasjonsdato våren 2020

Dere velger selv under påmeldingen hvilken dag dere ønsker å konfirmeres. Det er 3 valg i 2020; søndag 3. mai klokken 11:00, lørdag 9. mai klokken 12:00 og 14:00. Lørdagen må vi ta litt forbehold om fordeling mellom de 2, da vi må se på kapasitet på den enkelte gudstjeneste.

Pris

Konfirmasjonstiden i Hana Menighet koster i 2019-2020 kroner 3300,-. Det inkluderer alle kostnader med leir i Danmark i tillegg til andre utgifter. Vi har som prinsipp at alle skal med, så dersom en har behov for økonomiske tilpasninger så kontakter en Torstein Skretting, 48270993—send e-post

Matgruppe

Her vil konfirmanten i løpet av året bli med å lage mat ved anledninger i Hana Kirke. Gruppene samles regelmessig, og lager også mat til seg selv på samlingene.

Musikkgruppe

Musikkgruppa er for glade sangere og instrumentalister. Skriv gjerne i kommentarfeltet under påmelding hvilket instrument du spiller, om du danser eller synger.

Premier League gruppe

Denne gruppa samles på utvalgte lørdager i Multirommet i kjelleren for å se Premier League kamper. Det blir kiosk med mulighet for litt knask under kampen. På denne gruppen åpner vi for at også foresatte kan delta om de har interesse for Premier League.

KRIK—Kristen Idrettskontakt

KRIK blir på fredager klokken 20:00—21:30. Her vil nærmere datoer bli opplyst. Dette er en samling for den aktive. Det blir forskjellig ballspill, andre idretter og også noe lek. Det skjer i Hanahallen.

Felles for alle gruppene

Fellesnevneren i alle gruppene er at en underveis i aktiviteten tar en pause og har en enkel andakt eller en samtale rundt et tema. Dette er en del av undervisningen, og er derfor også obligatorisk. For de fleste gruppene vil det dreie seg om ca 5-8. samlinger totalt. Det kan variere noe avhengig av lederkapasitet.

Til foreldre og foresatte

Vi håper på flere gode treffpunkt i løpet av året. Vi nevner infomøte nå allerede 12. mars klokken 19:30, grilltur tidlig høst for å bli kjent, foreldrefest og ved anledninger der vi trenger hjelp av dere. Det kan dreie seg om praktisk hjelp, kjøring, matlaging etc. Vi kommer tilbake etter hvert. Men husk det viktigste; Infomøte (helst sammen med konfirmanten) tirsdag 12 mars - klokken 19:30 i Hana Kirke!

Q & A

Noe dere lurer på eller eventuelle praktiske spørsmål om konfirmasjonstiden rettes til Torstein Skretting, mobil 48270993. Spørsmål om undervisningsopplegg eller selve konfirmasjonsgudstjenesten rettes til Sokneprest Ronald Mong, -mobil 95008040

PÅMLEDING TIL KONFIRMASJON 2019-2020

Velg kalender