Adventskos - kan du bidra?

Hana kirke ønsker hjertelig velkommen til den tradisjonelle Adventskosen dagen før første søndag i advent. Vi er også snart igang med lagekveldene i forkant av Adventskosen.

Adventskos Lørdag 30. november kl. 12:00 – 14:30

Det inviteres først til en liten samling kl 12 der barne- og ungdomsarbeider Berit Elise Gilje og Hana skolekor bidrar, før det blir kafé med salg av bl.a. grøt og gode kaker, juleverksted for barna, barnekino og mini-julemesse. Det hele avrundes med åresalg før vi takker for følget ca kl. 14.30. Inntektene går til barne- og ungdomsarbeidet i kirka.

Sett av datoen allerede nå, og kom gjerne med resten av storfamilien og gode naboer til en kosestund i kirka.

I forbindelse med julemessen gjennomføres følgende lagekvelder i forkant enten i over- eller underetasje av kirka:

• Mandag 11.11. fra kl. 17.30 - kranser
  • Onsdag 13.11.fra kl. 18.00 - ev. kranser og annen pynt, knask og bakst
  • Tirsdag 19.11. fra kl. 18.00 - knask og bakst
  • Torsdag 21.11. fra kl. 18.00 - knask og bakst
  • Tirsdag 26.11. fra kl. 18.30 – sursild

Kom og bli med på en eller flere av de sosiale lagekveldene, uansett ferdigheter og uten eller med egen deig e.a.

For deg som ikke har anledning disse dagene, eller som ønsker å lage noe på egenhånd, så tar vi svææært gjerne imot bidrag til den lille lokale julemessa og/eller donasjoner til lotteriet. Du kan helt sikkert bake/steke/koke/sylte/safte/male/strikke/sy/hekle/brodere/tove/skjære/snekre - noe som andre ikke kan/orker, og som andre har lyst til å kjøpe eller vinne 😊

Meld gjerne fra til Bodil S. Skretting på tlf 48270992 eller e-post BODIL om ev. deltakelse.