Alle rettigheter 2019 Hana menighet

Kirkevalget 2019

8. og 9. september er det kirkevalg i Norge, og vi skal velge nytt menighetsråd og bispedømmeråd. For oss i Hana håper vi på stort engasjement rundt valget av menighetsråd, og håper dere tar dere tid til å lese denne artikkelen om valget.

Hana Menighet har hatt et stort privilegium med å ha et engasjert og driftig menighetsråd. Nå er tiden inne for å velge et nytt råd, og vi er da på jakt etter deg som kan tenke deg å bruke noe av fritiden din og engasjementet ditt på å lede menigheten de neste 4 årene. Noen stikkord om rådet i Hana:

• 6 medlemmer og 5 varamedlemmer
  • Soknepresten er medlem i tillegg til de 8
  • Daglig leder er sekretær
  • 8-10 møter i året, litt avhengig av saksmengde
  • Møtetid normal fra 19:00 – maks 22:00. Rådet velger tidspunkt og datoer
  • Noen få oppgaver i løpet av året; grøt til Adventskos, salat til Medarbeiderfest etc.
  • Menighetsrådet kan sammenlignes med en bedrifts styre

Vi er på jakt etter deg som både er aktiv i menigheten og har meninger om hvordan menighetsliv skal drives, og vi er på jakt etter deg som sjelden bruker kirken, men som er nysgjerrig på om du kan bidra til at kirken blir brukt mer av flere på andre premisser. Det er også en spesielt spennende periode å gå inn i menighetsrådet, da vi etter 2020 får ny kirkelov, og kanskje andre forutsetninger for å drive lokal kirke. Det kan DU være med å forme.

Nominasjonskomiteen i Hana er i gang med rekruttering av valgbare kandidater, og vi er på jakt etter flere navn enten du vil tipse om noen andre eller melde deg selv til tjeneste. Om kandidaturet ikke er avklart, så kan vi i komiteen ta kontakt og sjekke dette opp. Ta kontakt med en av oss for å melde navn som du mener kan være aktuelle. Send gjerne en SMS eller ring:

Toril Wold Skomedal – 911 61 168

Olav Mellemstrand – 906 32 906

Torstein Skretting – 482 70 99

Hvem skal styre kirken vår?

Ti gode grunner til å være med i menighetsrådet