Alle rettigheter 2019 Hana menighet

Alltid på en tirsdag

Vi ønsker alle som har ledig tid en tirsdag formiddag velkommen til oss i Hana kirke.

På tirsdager i Hana Kirke begynner vi allerede klokken 10:00 med Hverdagsgudstjeneste i kirkerommet.

Vi har litt sang og kort andakt med noen tanker for dagen. Like etter dette samles vi klokken 10:30 til Alltid på en tirsdag.

Der fortsetter vi med et tema eller innlegg, god lunsj, mer sang og god drøs.

DATOER                    HVA SKJER?

20. aug.                      Torstein Skretting. «Reisebrev – og ny stab»

27. aug.                      Svein Imsland «Italias perler – planter og kultur»

3. sept.                        Toril Østråt og Jone Hauken - Sentrumsnær gårdsdrift på Hana i 2019

10. sept.                      Karin Johnsen

17. sept.                      Kjellaug Bakke

24. sept.                      Margun og Einar Pettersen. «Steinkorsene langs kysten» (Margun). Sang og musikk (Einar).

1. okt.                          Sigve Engelsvold, leder Rovikheimen, «Eldreomsorgen i Sandnes»

8. okt.                          Ragnhild Halle, kulturrådgiver Stavanger Bispedømme, «Sansen for det hellige»

15. okt.                       Signe Nijkamp

22. okt.                       Careli Vaage «Flyktningearbeid i Sandnes»

29. okt.                       Sangprogram v/Oddbjørg og Olav Keilegavlen.

5. nov.                         Vi besøker Tripp Trapp. Siv-Mari Halvorsen.

12. nov.                       Berit Eikevik

19. nov.                       Synøve Roalkvam.

26. nov.                       Olaug Synnøve Refvem

3. des.                         Dagfinn Skogøy. Aspervika skolekor

10. des.                       Juleavslutning: Julevandring sammen med Tripp Trapp. Helge Berge leser AJAX.