MIKS

MIKS - middag, samling og aktiviteter

Middag og aktiviteter i Hana kirke tirsdager i partallsuker fra kl. 16.00 - 18.00.

• 16.00 - MIKS åpner dørene klokka
  • 16.15 - Middag serveres
  • 16.45  - Liten samling med en bibelhistorie og sang i menighetssalen. Det er mulighet for å fortsette å spise under samlingen.
  • 17.00 -  Aktiviteter.
    • Knøttesang (sanglek for barn 1-4 år med foreldre)
    • Lek i Tripp Trapps lokaler
    • Lek i Multirommet og hobbyaktivitet.
    • For de som bare ønsker å delta på Knøttesang kan man møte direkte klokka 17.
    • Klokka 17:30 har Jubel korøvelse, alle barn fra 5 år og oppover er velkomne.
  • Klokka 18:00 er MIKS ferdig og vi går hjem.

Datoer for våren:

18. februar:       Pasta carbonara

3. mars:             Fiskekaker

17. mars:           Spagetti bolognese

31. mars:           Hamburger

28. april:            Kylling og ris

12. mai:             Lasagne

26. mai:             Hamburger

Det koster 40,- per person for middag, og maks 150,- per familie.

Vi setter stor pris på en sms til 40820851 med kodeord MIKS med antall som ønsker middag og om det er allergier vi skal ta hensyn til innen klokka 11 dagen før (mandag) slik at vi lettere kan beregne matmengder.

Medlemskontingent:

Vi har en frivillig medlemskontingent på 50,- per barn per år. Dersom du betaler medlemskontingent for ditt barn får vi støtte fra Frifond. Den dagen du betaler medlemskontingent får barnet gratis middag, og under basaren 26. mai får alle barn som har betalt medlemskontingent 2 årer (lodd).

Frivillig:

For å drive MIKS er vi avhengige av frivillige.

Har du lyst å bidra - kontakt med Trosopplæringsleder Berit Elise Gilje tlf.94899499   e-post