New Orleans Tradjazz - Konsert i Hana Kirke

Jolynda Phillips kommer ens ærend fra New Orleans for å være solist på disse konsertene. Hun er fra en kjent musikkfamilie i New Orleans og allerede som åtteåring sang hun i “The Chapman Singers” under ledelse av hennes mor Topsy Chapman.

New Orleans Tradjazz Plakat

Jolynda Phillips kommer ens ærend fra New Orleans for å være solist på disse konsertene.Hun er fra en kjent musikkfamilie i New Orleans og allerede som åtteåring sang hun i “The Chapman Singers” under ledelse av hennes mor Topsy Chapman. Hun har sunget på utallige jazzfestivaler i USA og har bak seg flere internasjonale turneer, bl.a. til Brazil, Canada, Tyskland, Holland, Japan og Sveits. Hun har også vært med på flere CD-innspillinger. Hun behersker både gospel, tradisjonell/moderne jazz og rhythm & blues.

Bayou Blue er blant eliten av Norges tradjazz-band. Bayou Blue har spilt på de fleste norske jazzfestivaler, pluss hatt mange oppdrag i utlandet - ikke minst i Storbritannia. I 2016 har bandet sitt 25-årsjubileum.

Besetning på konserten: Gwyn Evans – trompet, Dominique Brackeva – trombone, Vidar Kenneth Johansen - klarinett, sax & vokal, Allan Vigre – banjo, Øyvind Grong - tuba, kontrabass & vokal, Erlend Lygren – trommer. Vidar Kenneth Johansen er leder av bandet. Han komponerer og arrangerer mesteparten av musikken for bandet og har også arrangert noen av låten som koret framfører på disse konsertene.

Prosjektkoret består av Kammerkoret Con Brio og Gausel kirkekor, begge under kyndig ledelse av Ernst Th. Monsen. Hver for seg to flotte kor som sammen vil sørge for mektig korklang som det svinger av! Monsen har signert flere av arrangementene for kor på disse konsertene. Resten har Sigvald Tveit stått for.

Merk at det er rabattpris (kr. 250) ved forhåndskjøp før 15.02. Etter det er prisen kr. 300 uansett om det er forhåndskjøp eller betaling ved inngang til konsertene.

Kjøp av billetter skjer med VIPPS til nr. 536201 eller bankkonto nr. 3335.31.04611. Merk sted for konsert ved forhåndsbetaling. Kvittering vises ved konsertinngang, hvor det naturligvis også kan betales med kontanter.

Med disse konsertene ønsker vi å komme tett på New Orleans med dens sprudlende, svingende, men også inderlige musikalske uttrykk. Den er et sterkt uttrykk for levd liv fra jublende glede til dyp sorg. Men de svingende rytmene og sterke melodiene bærer gjennom alle fasettene av følelser. Gofoten vil nok få litt mosjon i løpet av konsertene vil vi tro.