Søndagsskolen - Sprell levende
Sprell Levende søndagsskole starter opp igjen etter sommerferien den 20. august 2017. Velkommen!

20.august - 10.september - 24.september - 1.oktober - 29.oktober - 5.november - 12.november - 19 november - 10.desember

På ”Sprell levende” synger vi, leker, lager ting og hører bibelfortellinger, beregnet for barn fra ca 4 år og oppover. Yngre barn kan være med på Sprell levende dersom de har en voksen med. Vi holder til i underetasjen i kirka samtidig som gudstjenesten, ca. kl 11:15 – 12:00. Barn kan også komme direkte til søndagsskolen hvis det er ønskelig.

Medlemsskap i Sprell Levende søndagsskole koser kroner 50,- pr semester og kanbetales via nettbutikken vår i VIPPS eller til dem som har søndagsskolen.

Er det noe du lurer på, noe du vil si eller ønsker du å bli med som leder i søndagsskolen eller noe av det andre barnearbeidet kirka driver? Ta kontakt på med Hana Kirke på 48270993.